С приближаването на есента и зимното часово време в Пловдив все

...
С приближаването на есента и зимното часово време в Пловдив все
Коментари Харесай

Пловдивските булеварди - тъмни като в пещера

С приближаването на есента и зимното часово време в Пловдив все по-рано става все по-тъмно. В 20:00 часа е много сумрачно и по булевардите видимостта е мощно лимитирана, видя  Plovdiv24.bg.  Единственото осветяване по улиците идва от околните магазини, фаровете на колите или някоя друга осветена витрина.

Около 20:00 часа общинското дружество " Организация и надзор на превоз " пуска уличното осветяване. В началото на годината се наложи уличното осветяване в Пловдив да работи с 30 минути по-кратко поради високите сметки за ток. Тогава се обсъждаше и концепцията за прекъсване на художественото осветяване на някои знакови здания, само че до това по този начин и не се стигна.

Редакцията на  Plovdiv24.bg насочи запитване до общинското дружество дали не се обмисля по-ранното стартиране на уличното осветяване, само че към момента нямаме еднопосочен отговор.

В галерията може да видите бул. " Източен " при загасено улично осветление в 20:00 часа и при пуснато в 20:20 часа. Надяваме се, до момента в който общината икономисва пари от ток, да не се случи случай на някой от основните булеварди.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР